Wat doen we ?

Tennisschool New Dutch Opportunities is gespecialiseerd in het verlenen van tennis gerelateerde activiteiten, zoals het verzorgen van tennistrainingen, conditietrainingen, tennisevenementen, schooltennis en tenniskampen. Ook het leveren van tennis benodigdheden zoals tennisrackets, tennisaccessoires, tenniskleding en een eigen bespanservice behoren tot ons dienstenaanbod.

Daarnaast ondersteunen wij verenigingen bij diverse commissietaken, zoals het opzetten en uitvoeren van beleidsplannen, administratie en facturatie, organisatie van activiteiten, ledenwervingsacties en toernooien. Ook beschikken wij over een multifunctioneel straatsportevent, Play4all. Hierin zitten de drie elementen tennis, unihockey en pannavoetbal. Een compleet sportevenement die op elke willekeurige plek gehouden kan worden. Bekijk meer informatie over ons dienstaanbod hieronder:

Tennistraining

Hoogwaardige trainingen op ieder niveau, waarbij persoonlijke aandacht, lange termijn ontwikkeling en het speelplezier centraal staan.

Schooltennis

Schooltennis is een speelse manier om kinderen in aanraking te laten komen met tennis, om coördinatie en samenwerking te stimuleren en ze meer te laten bewegen.

Tenniskampen

NDO organiseert meerdere tenniskampen per jaar, voor verschillende leeftijdscategorieën en op ieder niveau.

Bespanservice

De bespanning in het tennisracket is een belangrijk onderdeel van het racket, vervang daarom je bespanning regelmatig. Wij bieden verschillende snaren naar ieders wensen aan.

Play4all

Multifunctioneel (straat)sportevent met unihockey, tennis en pannavoetbal voor teambuilding, sportieve ontwikkeling of entertainment

BSO en Sport

Sport op de BSO kan worden ingezet in de vorm van een workshop, dag vullend of meerdaags sportevenement om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met sport.

Verenigingsondersteuning

Wij helpen uw vereniging graag door alle zorg uit handen te nemen zoals het verzorgen van administratie en facturatie, organisatie van ledenwervingsacties, activiteiten en toernooien en ondersteuning bij uw beleidsplannen.

Padel Tennis

NIEUW! Padel tennis bij NDO! Bij ATC Dronten liggen er sinds kort 2 prachtige padel banen. Hier kan uiteraard op worden gespeeld, maar hier kan ook op