Play4all

Klik hier voor de website.
Dynamisch, flexibel, fun, multifunctioneel, leerzaam, sportief en gezond.

Wat is Play4all?
Een multifunctioneel straatsportevent met uni-hockey, tennis en pannavoetbal. Play4all maakt gebruik van een flexibele, opblaasbare boarding en kan overal ingezet worden: op school, op straat of op het sportveld.

Wie is Play4all?
Het team van Play4all bestaat uit ervaren sportmensen die in alle drie sporten les kunnen geven. Zij zijn werkzaam bij tennisschool New Dutch Opportunities.

Hoe werkt Play4all?
Als je een straatsportevenement wilt houden in jouw gemeente, of een ludieke activiteit op jouw sportveld/tennisvereniging/school, kun je hiervoor Play4all inhuren. De boarding wordt opgezet, de muziek wordt aangezet, materiaal aangereikt, en klaar… de kinderen kunnen aan de slag!

Play4all is een simpel, toch effectief middel om sport op een ludieke wijze aan kinderen op allerlei locaties aan te bieden. Juist op dit moment heeft sport een grote sociale en vormende waarde en, zeer belangrijk, sport speelt een grote rol in de huidige strijd tegen overgewicht bij kinderen. Play4all omvat dit alles.

Play4all is onder meer ingezet in Kampen, Dronten, Harderwijk, Sevenum en Capelle a.d. IJssel.

Interesse gekregen?

Heb jij interesse in dit leuke sportevenement? Neem dan gerust contact met ons op via dit contactformulier of bel naar: 06-53255138.