Veel gestelde vragen

Ik zou graag een keer willen komen kijken en/of een proefles willen volgen, kan dat?
Wil jij een keer vrijblijvend kennis maken met tennis, stuur ons dan een mail via info@ndoweb.nl samen met jouw naam, adres, postcode, woonplaats, telnr, leeftijd en uiteraard jouw beschikbare lesmogelijkheden. Dan proberen wij e.e.a. “matchen”.

Ik wil me inschrijven voor een cursus tennisles. Op welke dagen en tijden zijn de lessen?
Iedere cursus maken de trainers een nieuwe indeling. Als je tennisles wilt volgen moet je altijd eerst het inschrijfformulier hiervoor invullen. Op het formulier kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent en welke dag en tijd jouw voorkeur heeft. Indien plaatsing op jouw beschikbare dag en tijd niet lukt zullen wij contact met je opnemen voor overleg.

De cursus is al begonnen, maar ik wil nog graag meedoen, is dat mogelijk?
Als je je zo snel mogelijk inschrijft zullen wij deze verwerken en spoedig contact met je opnemen zodat je eventueel nog kunt instromen.

Op welke dag en tijd is er nog plaats in een beginners/halfgevorderde/ gevorderde groep?
Als je tennisles wilt volgen moet je altijd eerst het inschrijfformulier hiervoor invullen. Op het formulier kun je aangeven wanneer je beschikbaar bent en welke dag en tijd jouw voorkeur heeft. Het inschrijfformulier kun je soms downloaden via de website van jouw tennisvereniging of anders kun je een mail sturen naar info@ndoweb.nl. Per vereniging kan de werkwijze verschillend zijn, daarbij het zoveel mogelijk op maat proberen te maken.

Ik heb een bevestiging gehad voor mijn tennislessen, maar ik ben niet beschikbaar op de dag en tijd
waarop ik ben ingedeeld. Kan dit verzet worden?
Stuur een mail naar info@ndoweb.nl en dan zullen wij in overleg met de trainer kijken wat we voor je kunnen doen. Wij verzoeken jou de 1e les gewoon naar de les te komen. Daar kun jij in overleggen met de trainer voor eventuele andere mogelijkheden.

Hoe geschiedt de betaling van de tennislessen?
Je kunt of contant of per bank betalen. In het laatste geval sturen wij jou een pdf factuur toe per mail die je binnen de gestelde termijn kunt voldoen. Let op: betaal tijdig dit scheelt administratiekosten.

Ik ben ziek of verhinderd en kan deze week mijn tennisles niet volgen. Moet ik de train(st)er afbellen en kan ik deze gemiste les inhalen?
Als je de les niet kan volgen, moet je je altijd afmelden. Bij groepslessen zijn gemiste lessen helaas voor eigen rekening. Bij privélessen is het zo dat u uiterlijk 24 uur van te voren af moet zeggen, anders is betaling verplicht.

Waar kan ik toernooien vinden?
Op www.toernooi.nl vind je alle toernooien, je kunt alleen deelnemen als je een KNLTB pas heeft.

Waar kan ik NDO allemaal volgen?
Volg ons via de site www.ndoweb.nl of via Twitter en/of Facebook!

Het regent, gaan de lessen dan door?
De tennislessen gaan in principe altijd door, tenzij je van de trainer bericht krijgt.

Het vriest, zijn de banen dan open? Hoe kom ik daarachter?
Op onze site www.ndoweb.nl staat bijna altijd aangeven als de lessen niet doorgaan i.v.m.bevroren banen, raadpleeg anders de site van jouw tennisvereniging.

Mijn kind wil stoppen met tennis maar heeft nog tennislessen openstaan, moet ik dit alsnog betalen?
Ja, wij kunnen onmogelijk het bedrag belasten bij de andere kinderen in de groep. Voor de evt. spelregels kun je mailen naar info@ndoweb.nl.