Evenementen

Naast het verzorgen van tennistrainingen, houdt tennissschool New Dutch Opportunities zich ook bezig met het organiseren van sportevenementen! Kernwoorden voor onze sportevenementen zijn: Dynamisch, flexibel, fun, leerzaam, sportief en gezond.

Omdat wij sport een wezenlijk onderdeel vinden binnen de maatschappij en noodzakelijk voor de ontwikkeling van kinderen, vinden wij het belangrijk dat iedereen in aanraking kan komen met sport. Daarom bieden wij voor onderwijsinstellingen diverse trainigsprogramma’s aan om kinderen kennis te laten maken met sport en tennis op school.

Daarnaast organiseren wij multifunctionele (straat)sportevenementen door middel van onze dochterorganisatie Play4All, welke op elke willekeurige plek gehouden kunnen worden.

Ook het organiseren van tennis- en sporttoernooien behoort tot onze dienstverlening. In verschillende regio’s organiseren wij meerdere tennistoernooien waaraan kinderen van alle leeftijden kunnen deelnemen. Zo maken wij het mogelijk dat kinderen van verschillende tennisclubs met én tegen elkaar kunnen tennissen.

Interesse in onze evenementen of wilt u hierover meer weten? Klik dan op de volgende links:

Tenniskampen

Lees meer

Play4all

Lees meer

Schooltennis

Lees meer