Wie zijn we?

Met ons team van professionele trainers verzorgen wij, voor mensen van alle leeftijden, verschillende sportgerelateerde (groeps)activiteiten en (groeps)trainingen. Wij zijn als organisatie landelijk actief en bieden voor zowel leerlingen als sportverenigingen een op maat gemaakt trainingsprogramma.

Onze medewerkers hebben verschillende specialisaties en achtergronden. Specialisaties behaald bij de KNLTB, Landstede Zwolle, CIOS instituten, Deltion Zwolle, PABO opleidingen en verschillende ALO Hogescholen zorgen voor een veelzijdig opgeleid team van trainers met hoge kwaliteiten. Deze specialisaties worden ingezet in de praktijk tijdens de verschillende trainingen. Ook achter de schermen waar onze tennisschool een grote informatieve werkplek online heeft, kunnen onze trainers en leerlingen informatie over de tennistrainingen vergaren en delen met anderen.

Onze tennisschool vindt het begeleiden van studenten een belangrijk aspect binnen onze tennisorganisatie. De trainers van onze tennisschool begeleiden daarom dan ook meerdere stagiaires per studiejaar. Studenten krijgen tijdens deze stages een goed beeld van de dagelijkse praktijk en kunnen hiervan veel leren.

Niels

niels@ndoweb.nl

Gerrit-Jan

gerrit-jan@ndoweb.nl

Myra

myra@ndoweb.nl

cor@ndoweb.nl

sascha@ndoweb.nl

Sjouke

sjouke@ndoweb.nl

emiel@ndoweb.nl

info@ndoweb.nl